Aprašymas
Žiedadulkės – tai pilnaverčių baltymų, mineralinių medžiagų ir mikroelementų šaltinis. Be to, jose yra nukleino rūgščių, nukleopeptidų, fermentų, bioflovonoidų fosfolipidų, kurie sulaiko riebalų kaupimąsi kraujagyslėse, šalina cholesterolio perteklių, gerina regėjimą, stiprina kraujagyslių sieneles, didina kapiliarų atsparumą, stiprina nervų sistemą, padeda kovoti su mažakraujyste, stiprina imuninę sistemą, reguliuoja žarnyno veiklą.
Taigi žiedadulkės yra pilnavertis, turtingas baltymų, augalinių riebalų, vitaminų, mineralinių ir biologiškai aktyvių medžiagų maisto produktas, kuris gali būti naudojamas ligų profilaktikai ir gydymui.
Vartojimas: 10-30 gramų per dieną užgeriant papildomu kiekiu vandens. Arba vartoti jau ištirpinus vandenyje. Galima paskaninti ir maišyti su kitais maisto produktais.